Nye udgivelser inden for noder, sangbøger og musiklærebøger

Her på siden finder du en række nye nodeudgivelser, sangbøger og musiklærebøger fra diverse forlag:

Badehotellet – Musikken – Arrangement: Klaver, melodilinje og becifringer

Julen 2021 udkom en klaver og melodilinje bog til musikken fra Badehotellet. Stepnote Publishing har i tæt samarbejde med Halfdan E og Jeppe Kaas, komponisterne til musikken samt arrangør og komponist Jesper Hansen arrangeret en række klaver og melodistykker til udvalgte numre fra CD’en til musikken fra Badehotellet.

Læs mere om den nye klaver og musikbog til musikken fra Hotellet her

 

 

Kim Larsen – mine Unge år

Desværre gik den elskede trubadur Kim Larsen bort i efteråret 2018.

Heldigvis lever hans musik videre, ikke mindst fra en række gode nye og ældre nodeudgivelser, antologier og  biografier.

Kim Larsen – Mine unge år er skrevet af Jens Andersen og bygger på en række interviews som der også er skrevet en del om i pressen. Jens Andersen og Kim Larsen var i gang med bogen det sidste halve år inden Kim Larsens død. Bogen omhandler hans barndom, ungdom og de første år af Gasolins store gennembrud.

Kim Larsen ærgrede sig til det sidste selv over, at de ikke nåede at blive færdige med hele fortællingen, men nu færdiggøres bogen i den ånd, der prægede samarbejdet.

Køb Kim Larsen – de sidste år her eller i din nærmeste bogbutik.

Sangbogen 5 – udkommet nov. 2017

Sangbogen 5 fra Wilhelm Hansen forlaget udkom i november 2017 og var længe ventet. Allerede i julen 2017 blev Sangbogen 5 en bestseller sangbog og står nu på rigtig mange hylder ude i de danske hjem.

Alle sange i den nye Sangbogen 5 har ikke tidligere været med i nogle af de tidligere bind. Derudover er der hele 70 sange som aldrig er blevet udgivet som noder før.  Sanglisten ser du under fanebladet Sangliste.

Sangbogen 5 indeholder mere end 320 sange inden for kategorierne:

DANSK TRADITION (salmer, sange, viser og evergreens)
JUKEBOX

DANSK OG INTERNATIONAL BEAT·ROCK·POP

Becifret melodilinje med underlagt tekst

Sangbogen 5 kan bl.a. købes her  men kan også købes i de fleste fysiske bogbutikker.